Att spela musik efter noter

Det finns nog inget bättre enligt mig än när man gör toner av noter och helt enkelt skapar musik. Charmen i att kunna spela upp något för någon som skapar känslor, dåliga som bra faktiskt, är något som jag verkligen njuter av och jag kan inte nog säga hur mycket jag verkligen tycker om musik. Olika toner och noter skapar melodier och det skapar som sagt olika känslor och detta är något som jag verkligen uppskattar.

Men varför just musik tänker du?

Jo men det har alltid varit en väldigt stor del av mitt liv då min mamma är musiklärare och brukar handla på ett företag som heter notlagret.se. Här säljer dem alla typer av sånghäften, musiksamlingar, körutgåvor och liknande. Så intresset finns minst sagt i släkten och det har helt enkelt bara vuxit på mig. Lika så älskar mina syskon också musik. Vi alla kan spela minst fem olika instrument och när vi ses så slutar det alltid upp i att någon av oss spelar något också sjunger mamma till detta. Hennes instrument är nämligen hennes röst och detta är så himla fantastiskt!

Men summa summarum så vill jag bara slå ett slag för att dela ett så här fantastiskt sätt att umgås. Att dela intresset när man gör toner av noter och på så vis kan tala musikens språk. Oavsett ursprung, ålder eller vart du befinner dig i världen så kan du känna känslor för musik och detta hoppas jag att alla människor någon gång verkligen får njuta av. Inte bara höra musik utan känna den här kopplingen som jag och min familj gör. Så är du sugen, besök gärna notlagret.se eller ta kontakt med oss så delar vi gärna med oss av våra melodier för att förhoppningsvis värma ditt hjärta också!