Äntligen bokat!

Vet ni vad jag har längtat efter? Pudersnö, vita bergstoppar, en liten kall nästipp, varma handskar, en varm kopp choklad med extra marshmallows och pannkakor med sylt efter en dag i backen. Och nu har vi äntligen bokat vår sportlovssemester. Det blir jag och hela familjen, barnen är jätteglada och längtar nästan mer än mig! Så det är bara att börja planera och se till så att vi har allt vi behöver.

Nya skoterkläder!

Så inför resan har jag bokat in oss på att åka skoter i två dagar, alla i familjen älskar att åka skoter så det blir att prioritera det lite över skidåkningen ändå. Samt så måste även jag köpa nya skoterkläder, och då tänkte jag att jag skulle beställa skoterkläder online. Jag har hittat lite olika modeller och som vanligt går jag mer på utseendet än själva funktionen, vilket är lite korkat när det kommer till just funktionskläder! Och det förstår jag, bara jag som är lite väl ytlig. Men oavsett, skoterkläder online, det finns massa fina grejer! Jag känner även att det känns viktigt att synas, så att ta en färg som sticker ut är väsentligt! Plus då hittar barnen mig ifall vi skulle tappa bort varandra, då vet dom att ‘mamma har på sig en skrikrosa skoterklädsel’ till exempel.

Slippa springa i butiker

Det är ju smidigt också eftersom jag har ett par utslitna skoterkläder vet jag ju vad jag ska för storlek så det är ju bara att beställa mig skoterkläder online och slippa springa runt i butiker. Speciellt när man ska testa varma vinterkläder, butiken är ju oftast inte anpassad för just de temperaturerna. Sen vill ju även alltid barnen gå med på stan, och jag är för snäll för att säga nej, och då blir ju det helt hysteriskt med dom springandes när det är något till mig som ska köpas. Snarare än om det är barnkläder, då kan jag tåla lite högljudda och glada barn för dom vet att de ska få något tillskott till sin garderob eller liknande.